Nivaa Logo
Om os   

Et af de ældste motionscentre i Nordsjælland......

Nivå Sport og Motion blev stiftet tilbage i 1983, og allerede kort efter starten var der stor søgning til motionscentret og sådan har det været lige siden. Vi tror på at vor succes skyldes at motionscenteret arbejder meget bevidst med at skabe en hyggelig stemning for alle vore kunder på alle tider.

PigenVi ser det som vor vigtigste mission at sætte ægte motion i centrum og gør meget for at tilrettelægge forholdene så at alle føler sig godt tilpas i vort center. Hos os føler alle sig ledsaget gennem forløbet idet den personlige træner altid er lige i nærheden.

Nivå Sport og Motionscenter ejes af Harald Larsen, som sammen med sine professionelle og dygtige medarbejdere gør alt for at du føler dig godt tilpas i centeret på Teglværksvej.

Vi har altid stræbt efter at gøre vort center til et sted for dig og mig - altså almindelige mennesker, som ser en glæde i at motionere. Vor målsætning er at forhindre træning og øgning af muskelmassen ved brug af forbudte stoffer (anabolske steroider etc.). Læs om vore regler for dette her

Trænger du til mental fitness står vores psykolog Finn Luff  til rådighed med råd og vejledning (mod honorar).